Jetzt kostenlos anmelden
Jetzt kostenlos anmelden
Ich bin ein(e):
Man
Vrouw
Verder >>
Ik zoek:
Man
Vrouw
Verder >>
Geboortedatum:
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Nu aanmelden!

Benutzername:

E-mailadres:

Klik hier om in te loggen

Geheim van een goede relatie

Men zegt vaak dat passie en hartstocht het geheim zijn van een opwindende relatie. Maar voor iedereen is dat anders. Wanneer eindigt een flirt in een relatie? Niemand die hier een sluitend antwoord op kan geven. Als het goed zit tussen twee alleenstaanden, dan staat niets hen in de weg een leuk stel te worden. Een bouwsteen van een goede relatie is zonder twijfel ook vertrouwen. Wanneer je partner een verhouding aangaat, zal dit zonder twijfel gevolgen hebben voor de relatie. Ook al was het betekenisloze sex in Antwerpen, de gevolgen zullen merkbaar zijn. Vandaar dat vertrouwen essentieel is.

Zin in een opwindende relatie?

Iedereen heeft recht op een spannende relatie. De eenzaamheid kan hard toeslaan waardoor het lijkt alsof jij de enige bent die geen relatie heeft. Niets is minder waar als je het aantal vrijgezellen bekijkt die ingeschreven zijn op een datingsite. Het is nochtans niet zo moeilijk om een praatje te slaan met anderen, zeker als dat gebeurt via internet. Een chatroom is speciaal ontwikkeld om de drempel om contact te leggen te verlagen. Pas dan zal je merken dat je heus niet de enige bent die op zoek is naar een ontvangst te Gent.

Een relatie in evenwicht

Een relatie hebben betekent geven en nemen. Wanneer de een steeds meer geeft dan hij terugkrijgt, dan kan er een probleem ontstaan. Dan kan het gebeuren dat de man zoekt naar een alternatief. Een relatie in evenwicht is dus ontzettend belangrijk, want voor je het goed en wel beseft, ben je aan het flirten met een ander. Laat het dus niet zover komen en luister steeds naar elkaar en naar elkaars behoeften. Vergeet ook niet af en toe eens te flirten met elkaar. Zo blijft de relatie spannend en opwindend.