Jetzt kostenlos anmelden
Jetzt kostenlos anmelden
Ich bin ein(e):
Man
Vrouw
Verder >>
Ik zoek:
Man
Vrouw
Verder >>
Geboortedatum:
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Nu aanmelden!

Benutzername:

E-mailadres:

Klik hier om in te loggen

Zin in een partnerruil?

Als koppel kan het wel eens gebeuren dat je seksueel een beetje op elkaar uitgekeken bent. Iets anders willen op seksueel gebied is dan ook volkomen normaal. Jullie kunnen een nieuwe ervaring beleven door aan te geven open te staan voor partnerruil. Partnerruil betekent concreet dat 2 paren die een vaste relatie hebben, wisselen van seksuele partner. Een ander woord voor koppels die tergelijkertijd vreemdgaan is ook wel swinger. Vaak is de motivatie om aan partnerruil te doen, de behoefte om eens met een andere persoon seksuele interactie te hebben. Het is dus eigenlijk een vorm van sexdating, maar dan ook met je vaste partner erbij.

Koppel zoekt partnerruil

Op flirtfair.be vind je een aantal koppels die op zoek zijn naar leuke stelletjes voor een aangename partnerruil. Alles gaat simpel in zijn werk, het enige wat je hoeft te doen is bij de zoekfunctie 'koppel zoekt' te selecteren. Belangrijk is wel om op voorhand goede afspraken te maken met je partner. Jullie moeten jullie beide comfortabel voelen bij de tijdelijke wissel zodat gevoelens als jaloezie niet de bovenhand krijgen. Een korte sex chat met het koppel waarmee je graag eens intiem zou willen zijn, kan alvast helpen ze beter te leren kennen.

Partnerruil met leuke stellen

Ben je nieuwsgierig geworden, aarzel dan niet de stap te wagen naar partnerruil. Het voordeel is dat dit niet gezien wordt als overspel, aangezien jullie beiden akkoord zijn. Het is niet altijd eenvoudig een koppel te vinden waarmee het met beide partners klikt, maar als je veel mogelijkheden hebt, moet dat zeker lukken. Er bestaan heel wat gratis datingsites die je veel keuze aanbieden. Je zal zeker in staat zijn een koppel te vinden voor bijvoorbeeld sex in Antwerpen. De eerste stap zetten is misschien niet zo eenvoudig, maar het loont wel.