Jetzt kostenlos anmelden
Jetzt kostenlos anmelden
Ich bin ein(e):
Man
Vrouw
Verder >>
Ik zoek:
Man
Vrouw
Verder >>
Geboortedatum:
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Nu aanmelden!

Benutzername:

E-mailadres:

Klik hier om in te loggen

Contact met wie je wil

Tegenwoordig kan je op veel verschillende manieren met iemand in contact komen. Daar is de mobiele telefoon, ook wel GSM genoemd die waarschijnlijk de klassieke thuistelefoon van de troon zal stoten. Daar is internet, met allerlei mogelijkheden zoals e-mail en sociale netwerksites. Via zoekertjes kan je ook heel gemakkelijk in contact komen. Vraag een aanbod is bijzonder groot tegenwoordig: je hebt zoekertjes voor ontvangst Antwerpen maar ook voor ontvangst Limburg en zogoed als alle andere delen van het land. Maar ook voor tweedehandsspulletjes bestaat er een grote markt voor vraag en aanbod. Er wordt dus gretig gebruik gemaakt van het medium internet om verschillende mensen in contact te brengen, en dat voor de meest uiteenlopende zaken.

Contact de klok rond

Met internet sta je 24u op 24u in contact met de rest van de wereld. Je kan de klok rond flirten met iedereen die op dat moment beschikbaar is. Ook op flirtfair zijn de mogelijkheden om in contact te komen met andere personen enorm. Er zijn naast de veelvoorkomende rubrieken, ook rubrieken voor vrouwen die op zoek zijn naar andere vrouwen, of voor koppels die op zoek zijn naar andere koppels. Ook de zoektocht naar een minnaar wordt via flirtfair vergemakkelijkt. Alles wat je zoekt, kan je vinden op internet. Zoekmachines genoeg, denk maar aan Google of Yahoo. Onze website is eigenlijk een contactmachine. Als je dan aangeeft dat je open staat voor sex in Antwerpen, krijg je de profielen te zien die in de buurt wonen.

Internet contact

Contact via internet loopt heel gemakkelijk en vlot. Als je gesprekspartner iets vraagt, heb je vaak de gelegenheid daar nog eens over na te denken, en aldus je woorden te wikken en te wegen. In het echte leven is er geen 'backspace' knop waardoor je kunt teniet doen wat je net gezegd hebt. Anderzijds houdt het ook risico's in, dus je moet voor jezelf uitmaken wat voor jou belangrijker is: de spanning of de mogelijke risico's. Vele alleenstaanden doen een beroep op online contact. Het is immers zeer snel en doeltreffend. Je plaatst een advertentie met de woorden sex Gent en je kunt je verwachten aan vele reacties. Onder deze reacties zal er wel een voltreffer zitten!