Jetzt kostenlos anmelden
Jetzt kostenlos anmelden
Ich bin ein(e):
Man
Vrouw
Verder >>
Ik zoek:
Man
Vrouw
Verder >>
Geboortedatum:
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Nu aanmelden!

Benutzername:

E-mailadres:

Klik hier om in te loggen

Chatroom is voor iedereen

Deze virtuele ruimte is voor iedereen beschikbaar. Uiteraard verschillen de motieven van elke deelnemer in een discussie van een chatroom. Sommige hun nicknaam spreekt al boekdelen. Als de persoon in kwestie de naam Sex Vlaanderen gekozen heeft, behoeft het niet al te veel uitleg waar deze persoon op uit is. Ook personen die al een tijdje vrijgezel zijn en graag in contact komen met anderen, voor bijvoorbeeld een sexrelatie, zijn wijd verspreid in de chatrooms. Wat jouw motieven ook mogen zijn, in de chatroom is pret verzekerd. Er is wel steeds een moderator die alles in de gaten probeert te houden. Zo is het niet toegestaan om ongepaste en beledigende opmerkingen te maken. Chatroom betekent letterlijk 'praatkamer' en doet zijn naam alle eer aan. Je kunt in je eigen kamer zitten om opwindende gesprekken te voeren met anderen, zodat het lijkt alsof jullie eigenlijk allemaal in dezelfde kamer zitten.

Open of gesloten chatroom

Een chatroom kan zowel open als gesloten zijn. In het eerste geval is hij vrij toegankelijk en vind je die meestal op een website. Gesloten chatrooms daarentegen moet je vaak downloaden. Een voorbeeld van een gesloten chatroom is bijvoorbeeld MSN Messenger of Yahoo Messenger. Als bepaalde vrouwen hier met je willen chatten, dan moet jij hen hiertoe toegang verlenen. Je kan nog altijd onbekende personen aanvaarden in je persoonlijke chatroom, maar dit is dan op eigen risico. Nu, als een lekkere milf je wil toevoegen op MSN, dan begrijp ik dat het moeilijk neen zeggen is. Toch zijn er ook risico's aan verbonden, want je weet immers nooit of de persoon waarmee je praat ook is wie hij beweert te zijn. Bijvoorbeeld een koppel zoekt een ander leuk koppel om eens gezellig naar de bioscoop te gaan. Je hebt dan geen garantie dat de andere persoon het ook serieus meent. Maar dit houdt de spanning er wel in!

Van chatroom naar persoonlijke ontvangst

Als je al heel lang met iemand een virtuele sexrelatie onderhoudt, is de logische volgende stap het ontmoeten van elkaar. Voor veel mensen draait dit eigenlijk uit op een soort van sexdating. Wat hiermee bedoeld wordt is het volgende: via internet onderhoud je vaak heel intense gesprekken met elkaar zodat je bij de eerste echte ontmoeting best wel heel veel weet van deze persoon. Het enige waar je nog geen zicht op hebt, is het lichamelijke aspect. Chatrooms kunnen dus ook gezien worden als gratis datingsites, zoals daar ook is https://www.flirtfair.be. Vaak is een eerste online contact ook de aanleiding voor een geheime verhouding. Je voelt je niet meer goed in je huwelijk en hebt behoefte aan een luisterend oor. De stap naar internet is dan vlug gemaakt. Je voelt je beter als je erover praat met een persoon en voor je het beseft verlang je naar sex met een ander.