Jetzt kostenlos anmelden
Jetzt kostenlos anmelden
Ich bin ein(e):
Man
Vrouw
Verder >>
Ik zoek:
Man
Vrouw
Verder >>
Geboortedatum:
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Verder >>
Nu aanmelden!

Benutzername:

E-mailadres:

Klik hier om in te loggen

Chat wanneer je wil!

Een chatroom is een plaats waar mensen elkaar virtueel ontmoeten. Het fenomeen kende een onwaarschijnlijke groei in het begin van de 21ste eeuw en voorlopig lijkt het erop dat dat nog even zo blijft. Het principe is heel eenvoudig: een man zoekt een gesprekspartner en typt korte berichtjes. Bij het drukken op enter, verschijnt zijn getypte tekst bij zijn gesprekspartner. Op deze manier ontstaat dus een virtuele communicatie tussen twee personen. Gaandeweg kende het fenomeen een evolutie in verschillende richtingen. Zo werd het mogelijk om tergelijkertijd met meerdere personen te chatten. Ook nieuwe termen als sex chat, cam chat en chat café passeerden de revue. Het grote verschil tussen chat en e-mail is dat bij het chatten verschillende korte zinnen heen en weer gestuurd worden, terwijl bij e-mail vaak langere teksten worden verstuurd. Als je zin hebt te praten met iemand over een persoonlijk probleem, zoals het feit dat je niet zo veel succes hebt bij meiden, dan is een openbare chatbox een prachtig alternatief. Er is altijd wel iemand te vinden voor een praatje en jij kan je gewoon aanmelden wanneer je er zin in hebt.

Snelheid van de chat

Men kan zich nu ook afvragen waarom chatten verkozen wordt boven de klassieke telefoon, want dat laatste gaat toch veel sneller. Vergis je niet, want ook hier hebben talloze chatters al wat op gevonden. Men maakt namelijk frequent gebruik van afkortingen, wat het typen een stuk sneller maakt. Het gebruik van smiley's om blijk te geven van bepaalde emoties, is ook al fervent ingeburgerd. Mensen die chatten met elkaar, voelen zich op de een of andere manier verbonden. Men spreekt dan ook over een virtuele chat relatie. In een chat room zijn alle zaken bespreekbaar, vooral zaken waarover men moeilijk in het echt kan communiceren. Denk dan bijvoorbeeld aan partnerruil, het hebben van verschillende sexpartners of overspel. Mensen vinden gelijkgestemden door middel van een opwindende chat.

Chat in de chatkamer

Chat is best wel een typisch communicatiemiddel van de 21ste eeuw. Het luidde het begin in van het leven in een virtuele wereld. Het gebeurt steeds vaker dat mensen sex willen met hun chatpartner, zonder die ooit maar in het echt gezien te hebben. Door dagelijks te chatten over sexuele ervaringen is het niet meer dan logisch dat je verlangt naar elkaar. Op die manier kan je chat ook bekijken als een gratis dating service, want veel sexrelaties zijn ontstaan uit een eerste verkennend gesprekje. In een chatkamer kom je allerlei soorten personen tegen. Je vindt er bijvoorbeeld een rijpe vrouw op zoek naar wat aandacht, een toffe man op zoek naar een leuke date, of een jonge vrouw op zoek naar andere mooie vrouwen. Bevalt deze grote variatie aan personen je? Dan is er goed nieuws, want ook op flirtfair.be kan je in contact komen met interessante profielen!